Nieuwsbericht:

De vernieuwde website van Comlink staat online! Met de gewijzigde vormgeving en structuur krijgt u een goed overzicht van alle mogelijkheden die BOP u kan bieden. Naast informatie over onze producten BOP, BOP stock en my BOP nemen we u ook graag mee in recente ontwikkelingen en de verbeterde diensten. We beantwoorden uw meest gestelde vragen en geven regelmatig een update vanaf de werkvloer. Met de animatie schetsen we een beeld van de uitdagingen waar vele technische diensten dagelijks tegenaan lopen. Als u zich in dit beeld herkent, dan is BOP de oplossing.

U kunt het E-book downloaden, deze PDF geeft u inzage in de verschillende functionaliteiten van de Asset Management Software.

BOP, ons Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma wordt in vele uiteenlopende sectoren gebruikt en bewijst al meer dan 25 jaar het gebruiksgemak van de applicatie . Een toenemend aantal bedrijven in binnen- en buitenland hebben BOP inmiddels gevonden. Comlink biedt daarnaast de mogelijkheid ondersteuning te bieden op  locatie, dit wordt door klanten ervaren als zeer welkom.

Als u support nodig heeft of vragen heeft, aarzel niet contact met ons op te nemen.