BOP Software

BOP | Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma

BOP is hét branche onafhankelijke Asset Management Software programma, speciaal ontwikkeld voor elke technische dienst. Met BOP software kan elke technische dienst alle voorkomende werkzaamheden administreren.

BOP | Licenties en modules, volop keuze

Basis versie
Standaard
Objectenbeheer
Checklisten
Preventief onderhoud (schema)
Documentenbeheer
Leveranciers
Onderdelen
Meldingen (storingen)
Werkorders
Volledige versie
Premium
Standaard +
Inkoop
Voorraadbeheer
Budgettering
Urenregistratie
Budgettering
Kalibratie
Contractenbeheer
Optionele modules
Ultimate
Standaard of Premium +
Periodieke planning preventief onderhoud
Grafische werkorderplanning
Risico Inventarisatie & Evaluatie
Registratie uitleen materieel

BOP, BOP Mobile en myBOP

BOP is al meer dan 25 jaar het hulpmiddel voor vele gebruikers bij onze klanten. Met myBOP en BOP Mobile hebben wij daar nu twee krachtige hulpmiddelen aan toegevoegd. Gebruik uw mobiel of tablet, of uw browser, om overal en altijd de beschikking te hebben over de belangrijke technische informatie en actuele gegevens.

 

Meer over BOP

Voor kleine en middelgrote TD

Het is ons doel om software te leveren die eenvoudig is in gebruik. De dagelijkse activiteiten binnen een technische dienst zijn al hectisch genoeg, het administreren van de werkzaamheden moet daarom efficiënt zijn. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om BOP aan deze standaard te laten voldoen. Door dit uitgangspunt is BOP geschikt gebleken bij zowel de kleinere als de middelgrote technische diensten.

Technische informatie

Om goed preventief onderhoud uit te kunnen voeren en een grondige analyse van storingen te kunnen maken is het vastleggen van technische data essentieel. In BOP kunt u zelf de stamkaarten van de te onderhouden objecten (machines, installaties, gebouwen, voertuigen) inrichten en beheren.

Preventief onderhoud

Voor elk type preventief onderhoud kunt u in BOP zelf de schema’s samenstellen en beheren. Een advieslijst geeft u informatie over het preventief onderhoud op de korte termijn, maar ook een planning voor de langere termijn wordt met BOP inzichtelijk gemaakt.

Werkorders, Meldingen

Met BOP kunt u een volledige werkorder administratie opzetten. Zowel meldingen (storingen, problemen) als het preventief onderhoud wordt op werkorders geplaatst. Via een grafische planning worden de werkorders toebedeeld aan de monteurs.

Inkoop, Voorraad en nog veel meer

BOP bevat alle modules en opties om de dagelijkse administratie binnen een technische dienst bij te houden. BOP is ook uitermate geschikt voor het beheren van de voorraad, het inkopen van onderdelen, het budgetteren van de kosten en nog veel meer.

Management informatie

Het wordt steeds belangrijker om terugkoppeling te geven aan anderen (management, klanten, overheid, auditors) en te rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden. BOP helpt u daarbij, door een optimale inrichting bereiken wij voor u een maximaal resultaat.

Vrijblijvende info

Waar wilt u een oplossing voor?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bel ons

Gelijk antwoord op uw vragen?
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

(0318) 616286

HELPDESK

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikers
met een onderhoudsovereenkomst.