BOP

BOP | Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma

Software voor elke Technische Dienst!

BOP | Solide asset management software
voor uw technische dienst, al meer dan 25 jaar!

BOP is een compleet softwareprogramma, speciaal ontwikkeld voor de technische dienst binnen een bedrijf.
Met BOP kan elke technische dienst alle voorkomende werkzaamheden administreren.
De applicaties van Comlink betekenen een aanwinst voor de technische dienst van uw bedrijf.

BOP | Highlights

Voor kleine en middelgrote TD

Het is ons doel om software te leveren die eenvoudig is in gebruik. De dagelijkse activiteiten binnen een technische dienst zijn al hectisch genoeg, het administreren van de werkzaamheden moet daarom efficiënt zijn. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om BOP aan deze standaard te laten voldoen. Door dit uitgangspunt is BOP geschikt gebleken bij zowel de kleinere als de middelgrote technische diensten.

Technische informatie

Om goed preventief onderhoud uit te kunnen voeren en een grondige analyse van storingen te kunnen maken is het vastleggen van technische data essentieel. In BOP kunt u zelf de stamkaarten van de te onderhouden objecten (machines, installaties, gebouwen, voertuigen) inrichten en beheren.

Preventief onderhoud

Voor elk type preventief onderhoud kunt u in Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma zelf de schema’s samenstellen en beheren. Een advieslijst geeft u informatie over het preventief onderhoud op de korte termijn, maar ook een planning voor de langere termijn wordt met BOP inzichtelijk gemaakt.

Werkorders, Meldingen

Met BOP kunt u een volledige werkorder administratie opzetten. Zowel meldingen (storingen, problemen) als het preventief onderhoud wordt op werkorders geplaatst. Via een grafische planning worden de werkorders toebedeeld aan de monteurs.

Inkoop, Voorraad en nog veel meer

Ons Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma bevat alle modules en opties om de dagelijkse administratie binnen een technische dienst bij te houden. BOP is ook uitermate geschikt voor het beheren van de voorraad, het inkopen van onderdelen, het budgetteren van de kosten en nog veel meer.

Vrijblijvende info

Waar wilt u een oplossing voor?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bel ons

Gelijk antwoord op uw vragen?
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

(0318) 616286

HELPDESK

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikers
met een onderhoudsovereenkomst.