BOP Stock | Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma op uw mobiele telefoon of tablet

BOP Stock | De werkplek van een monteur is immers niet het bureau

De mobiele applicatie voor het beheren van uw voorraad

Het mobiele deel van onze software vindt u in BOP Stock. Met deze applicatie heeft u overal en altijd inzicht in de belangrijke technische data en actuele informatie. Binnen de mobiele oplossing:

  • heeft u direct inzicht in de actuele voorraad.
  • wordt de uitgifte van onderdelen geregistreerd
  • controleert u de werkelijke voorraad
  • kunt u een signaal afgeven om te bestellen, de inkooporder wordt vervolgens binnen BOP afgehandeld
1-010

Highlights BOP

Voor kleine en middelgrote TD

Het is ons doel om software te leveren die eenvoudig is in gebruik. De dagelijkse activiteiten binnen een technische dienst zijn al hectisch genoeg, het administreren van de werkzaamheden moet daarom efficiënt zijn. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om BOP aan deze standaard te laten voldoen. Door dit uitgangspunt is BOP geschikt gebleken bij zowel de kleinere als de middelgrote technische diensten. 

Technische informatie

Om goed preventief onderhoud uit te kunnen voeren en een grondige analyse van storingen te kunnen maken is het vastleggen van technische data essentieel. In BOP kunt u zelf de stamkaarten van de bedrijfsmiddelen (machines, installaties, gebouwen, voertuigen)  die u wilt onderhouden, inrichten en beheren. 

Preventief onderhoud

Voor elk type preventief onderhoud kunt u in BOP zelf de schema’s samenstellen en beheren. Een advieslijst geeft u informatie over het preventief onderhoud op de korte termijn, maar ook een planning voor de langere termijn wordt met BOP inzichtelijk gemaakt.  

Werkorders, Meldingen

Met BOP kunt u een volledige werkorder administratie opzetten. Zowel meldingen (storingen, problemen) als het preventief onderhoud wordt op werkorders geplaatst. Voor het afhandelen van meldingen zijn er vele opties, van het direct afhandelen tot aan het stap voor stap doorlopen  van een vastgestelde procedure.

Inkoop, Voorraad, Budgetten

BOP bevat alle modules en opties om de dagelijkse administratie binnen een technische dienst bij te houden. BOP is ook uitermate geschikt voor het beheren van de voorraad, het inkopen van onderdelen, het budgetteren van de kosten en nog veel meer. 

Management informatie

Het wordt steeds belangrijker om terugkoppeling te geven aan anderen (management, klanten, overheid, auditors) en te rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden. BOP helpt u daarbij, door een optimale inrichting bereiken wij voor u een maximaal resultaat. 

 informatie

Bent u op zoek naar software voor uw technische dienst?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bel ons

Gelijk antwoord op uw vragen?
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

(0318) 616286

HELPDESK

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikers
met een onderhoudsovereenkomst.