Cursussen

Comlink | Cursussen

Het cursusaanbod van Comlink is geschikt voor beginnende, maar ook ervaren gebruikers.

Cursus Basisgebruik BOP

De cursus ‘Basisgebruik BOP’ is speciaal ontwikkeld voor en mét de verschillende gebruikers van onze BOP applicaties. Tijdens de cursusdag leert de cursist de basisprincipes van BOP, waarna hij zelfstandig in staat moet zijn om BOP in te richten voor optimaal dagelijks gebruik. Deze cursus is geschikt voor iedere werknemer die met de programmatuur zal gaan werken, van medewerkers van de technische dienst tot aan het management. De cursus vindt standaard en met grote regelmaat plaats in het Comlink kantoor in Ede.

Specifieke BOP training

Naast de standaard cursus zijn er in het cursusaanbod van Comlink ook specifieke BOP trainingen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Deze trainingen verzorgen wij desgewenst op maat, bij u op locatie. De vorm en uitvoering van deze training wordt zorgvuldig met u afgestemd. Als uw operators storingen in BOP moeten invullen dan kunnen wij hen – in korte tijd – uitleg geven over de werkwijze.

Vanzelfsprekend verzorgen wij deze training op het moment dat het bij u goed uitkomt, of dit nu binnen of buiten kantoortijd is. En deze trainingen nemen niet meer tijd in beslag dan strikt noodzakelijk.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar hoe anderen de samenwerking met Comlink ervaren? Lees dan één van de verhalen in onze cases.

Vrijblijvende info

Waar wilt u een oplossing voor?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bel ons

Gelijk antwoord op uw vragen?
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

(0318) 616286

HELPDESK

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikers
met een onderhoudsovereenkomst.