Comlink | Veel gestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag aan BOP of over BOP?

Comlink is een technisch georiënteerd softwarebedrijf, dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven door middel van BOP Asset Management Software.

Comlink is niet alleen de ontwikkelaar van BOP, maar wij verzorgen ook de implementatie van de software en geven trainingen aan de gebruikers. Bij onze klanten staan wij bekend om onze aanpak en visie op dienstverlening.

De gebruikers van BOP zijn gevestigd over de gehele wereld. Mede hierdoor zijn wij er aan gewend om niet alleen binnen de reguliere kantoortijden beschikbaar te zijn voor onze klanten.

Oplossings- en servicegericht denken en handelen tegen realistische tarieven staat bij Comlink hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen wij een operationeel softwareprogramma leveren dat naadloos aansluit op de eisen en wensen binnen een moderne technische dienst.

FAQ - Veel gestelde vragen

Is de software branchegericht?

Nee, BOP is niet branche gericht, is veelzijdig en wordt in vrijwel alle sectoren gebruikt. Onder onze klanten bevinden zich internationaal opererende bedrijven, maar ook bedrijven voor de lokale markt. Van voedingsmiddelen fabrikant tot verhuurders van mobiele kranen.

Wij werken met geavanceerde machines, dure/specifieke apparatuur, vele richtlijnen; Is BOP wel geschikt?

Ja. Dagelijks wordt BOP gebruikt in complexe situaties, waarbij het beheren van documenten, het plannen van inspecties, het beheren van budgetten, het bijhouden van certificaten en het inzicht in de werkorders van groot belang zijn. In deze situaties blijkt BOP een betrouwbaar hulpmiddel.

Wij zitten in de voedingsmiddelenindustrie, hebben niet zozeer ingewikkelde machines, meer uitgebreide/ingewikkelde richtlijnen. Kan dit met BOP?

Ja. Wij zijn bekend met de vele richtlijnen (o.a. HACCP) die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie en hebben BOP voorzien van de functionaliteit om hier mee om te gaan. Met BOP wordt gewaarborgd dat geldende procedures worden gevolgd.

Wij zijn een bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen, we hebben te maken met procedures, certificaten en ATEX-richtlijnen. Kan BOP ons helpen?

Ja. vele bedrijven die hier dagelijks mee te maken hebben, gebruiken BOP. Of het nu gaat om het aanleveren van informatie voor bevoegd gezag, het beantwoorden van vragen van auditors of het beheersen van de risico’s van incidenten, het kan met BOP.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar praktijk situaties? Lees dan verder hoe BOP, BOP Stock en myBOP in de praktijk toegepast worden.

 informatie

Bent u op zoek naar software voor uw technische dienst?
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Bel ons

Gelijk antwoord op uw vragen?
Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

(0318) 616286

HELPDESK

Onze helpdesk is beschikbaar voor alle gebruikers
met een onderhoudsovereenkomst.